MOBILKlikk på hver enkelt av aktivitetene for å se detaljer. Du kan også velge mellom uke, måned og agenda (liste).
På mobil anbefaler vi ren listevisning som du finner ved enten å trykke på fanen Agenda eller knappen til venstre.
Vi er igjen i den situasjonen at myndighetene har innført restriksjoner i forbindelse med Corona-pandemien.
Det betyr at det er begrensninger på hvor mange som kan samles, og at det skal holdes en meters avstand.
I tillegg anbefaler vi at du bruker munnbind når du kommer og når du går.

Det er også stor usikkerhet om alle arrangementer som er oppført i kalenderen, kan gjenomføres.
Vi prøver å oppdatere kalenderen fortløpende, men tar forbehold om at situasjonen kan forandre seg fort.

Tips: Har du Gmail-konto (gratis e-post), har du også Google kalender og kan synkronisere den med menighetens kalender, på din PC, nettbrett eller smart-telefon (iPhone o.l.). Dette gjøres kun én gang, siden vil menighetens program automatisk vises i kalenderen din.